Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024, στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό εργαστήριο για την υποστήριξη της διδασκαλίας των Νέων Ελληνικών με θέμα: «Η ψηφιακή αφήγηση για Φιλολόγους (ΠΕ02) που διδάσκουν στο Γυμνάσιο».
Το επιμορφωτικό εργαστήριο διοργανώθηκε από τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Πιερίας κ. Βαΐα Αγγέλη και υλοποιήθηκε από την ίδια και από τη Φιλόλογο του ΕΠΑ.Λ. Αιγινίου κ. Χριστίνα Γκεβρέκη, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον τομέα της Δημιουργικής Γραφής.
Τους/τις συμμετέχοντες/ουσες φιλολόγους καλωσόρισε ο Διευθυντής του 6ου Γυμνασίου, κ. Γεώργιος Παπαφωτίου. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου παρουσιάστηκε το θεωρητικό πλαίσιο της ψηφιακής αφήγησης, προβλήθηκαν παραδείγματα ψηφιακών ιστοριών και ακολούθησε πρακτική εφαρμογή με την ενθουσιώδη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Βαΐα Αγγέλη για την άψογη διοργάνωση και υλοποίηση του εργαστηρίου και την κ. Χριστίνα Γκεβρέκη για την κατατοπιστικότατη εισαγωγή στον κόσμο της ψηφιακής αφήγησης και την ευγενική προσφορά σχετικού υποστηρικτικού υλικού. Τέλος, τον κ. Πολυχρόνη Κουκάρα, υπεύθυνο του Εργαστηρίου Πληροφορικής για την πολύτιμη βοήθειά του.

Loading

Αφήστε σχόλιο